Bistro Den Bascuul presenteert

Senja Sargeant

in concert @ Den Bascuul

zaterdag
3 december 2022
om 20u00

in Bistro ‘Den Bascuul’ Eksaarde

JONG ERKEND TALENT

Als jonge tiener wist Senja het publiek van Montréalse clubs reeds te bespelen met frisse countrymuziek. Met haar countryband ‘Ladies of the Canyon’ tekende ze op 26-jarige leeftijd een heus platencontract.

Het succes van dit vierkoppig vrouwelijk gezelschap nam snel een vlucht waardoor ze in een mum van tijd heel wat radio- en tv awards kregen voor hun singles ‘Follow me down’ en ‘Maybe Baby’. Beide singles geschreven door wie anders dan… Senja Sargeant.

De band tourde samen door Canada, de VS en Europa. Ze deelde het podium samen met bekende Canadese artisten zoals Broken Social Scene en Ron Sexsmith.

INTERNATIONAAL PUBLIEK

Tijdens het touren moet Europa een indruk achter hebben gelaten, want de muzikante begon in Nederland met haar solo-carrière. In 2020 werd ze uitgenodigd om deel te nemen aan ‘The Voice of Holland’. Senja werd in een oogopslag één van de publieksfavorieten.

Na haar tv-verschijning ontmoette ze singer songwriter en producer Shane Alexander uit Los Angeles. Het klikte meteen en binnen de kortste keren bloeide hieruit een mooie samenwerking voort. Het resultaat? Een tijdloze EP die een breed luisterpubliek bereikt.

VERHALEN MET ACOUSTISCHE GITAAR

Senja Sargeant zorgt voor een uiterst energieke liveshow met sterke en ingetogen nummers.

Ze bespeelt niet enkel haar acoustische gitaar maar ook haar publiek, die ze in no-time weet mee te nemen in haar warme verhalen.

Hoog tijd om even te komen luisteren naar dit Canadees/Nederlands talent, terwijl jullie op jullie wenken worden bediend met een verrassende maaltijd.

Reserveer nu

Ticket prijs bedraagt uitzonderlijk 10 €/persoon 

Je bent zeker van je plaats als je vooraf reeds jouw betaling in orde brengt door storting van het juiste bedrag (aantal personen x 10 €) op onze rekening BE72 8601 1633 5516 of kaarten rechtstreeks te koop in Bistro Den Bascuul. Van zodra gestort houden we jouw tickets gereserveerd aan onze kassa.

In Bistro Den Bascuul ben jij:

N

Een VIP

en niet één van de duizend(en),

N

Alvast één van de gelukkigen

met een parkeerplaats vlakbij

N

Getuige op de eerste rij

letterlijk dan

N

Ook de culinaire fijnproever

en wordt je desgevallend met een heerlijk en gezond diner verwend (ook vegetariërs trouwens) voor het concert

N

Eén van de weinigen

die een uniek, onvergetelijk en gezellig concert zal meemaken waar je nog jaren over kunt vertellen!

N

Degene die van een romantisch avondje uit ...

… een onvergetelijk muzikaal en culinair feest gemaakt heeft voor jouw vriend(in) of partner. Er is toch niks mooiers dan een verrassend en origineel cadeau te schenken aan jouw dierbare ?!

Bistro Restaurant Den Bascuul

Tel: +32 57 20 04 75