NIENKE DINGEMANS

 

vrijdag 11 maart 2022 om 20.00 u.

Op vrijdagavond 11 maart 2022 om 20.00 u. concerteert

NIENKE DINGEMANS 

in Bistro Den Bascuul te Eksaarde.

Vergeet het puberpluis, en ze klinkt als uit een ander tijdsgewricht. Blues legt de fond, opgejaagde country en bluegrass smeren lagen erbovenop. In Why the caged bird sings presenteert Dingemans zich als lichtere versie van onze Trixie Whitley, met Tennessee river en Mississippi road blues dopt ze de tenen in dampende swamp-muziek. Ook soul past in het plaatje, zo leert de titeltrack op deze eerste soloworp.

Zich omringen doet Dingemans met ervaren vaklieden Jan van Bijnen en Joost Verbraak, grijze eminenties in de oranje bluesscène die ook hand-en-spandiensten verrichtten bij Rob de Nijs en Freek de Jonge. Evengoed hadden de zes tracks op dit debuut hun roots in de zuidelijke States gehad. Dingemans zingt puur en rechtdoor, zonder veel poespas. Maar ze getuigt van bereik. Straks vast ook letterlijk: drukt Nienke Dingemans nog een meer eigen, minder behoudsgezinde stempel op haar songs, dan beukt ze deuren open tot ver buiten de Lage Landen.

En wij ? Wij kijken er ontzettend naar uit!

Meer dan ooit!

Jullie ook?

 Wil jij ook genieten van een exclusief avondje uit samen met vrienden ?

Voor een absoluut piepjong toptalent uit het – net over de grens – Nederlandse muzieklandschap. Daarvoor moet je op de gezelligste concertplek van het Waasland zijn, toch ?!

Na een aantal ouwe rotten (Roland, Jan De Smet) is het nu tijd voor een piepjonge maar o zo talentvolle muzikante. Kom jij ook?

Live-muziek, balsem voor de ziel, nu meer dan ooit, samen met je vrienden.

 

Onze koks zullen speciaal voor deze avond een themamenu (incl. amuses)  voorbereiden. In ieder geval, voor 25 € zul je superlekker gegeten hebben!

Reserveer Nu

Ticket prijs bedraagt 16 €/persoon (enkel voor concert) of  slechts 14 €/persoon als je ook

reserveert voor het themamenu van 25 € of à la carte. 

Je bent zeker van je plaats als je vooraf reeds jouw betaling in orde brengt door storting van het juiste bedrag (aantal personen x 14 € of x 16 €) op onze rekening BE72 8601 1633 5516 of kaarten rechtstreeks te koop in Bistro Den Bascuul. Van zodra gestort houden we jouw tickets gereserveerd aan onze kassa.

7

Schrijf hier in

 

In Bistro Den Bascuul ben jij:

N

Een VIP

en niet één van de duizend(en),

N

Alvast één van de gelukkigen

met een parkeerplaats vlakbij

N

Getuige op de eerste rij

letterlijk dan

N

Ook de culinaire fijnproever

en wordt je desgevallend met een heerlijk en gezond diner verwend (ook vegetariërs trouwens) voor het concert

N

Eén van de weinigen

die een uniek, onvergetelijk en gezellig concert zal meemaken waar je nog jaren over kunt vertellen!

N

Degene die van een romantisch avondje uit ...

… een onvergetelijk muzikaal en culinair feest gemaakt heeft voor jouw vriend(in) of partner. Er is toch niks mooiers dan een verrassend en origineel cadeau te schenken aan jouw dierbare ?!

Bistro Restaurant Den Bascuul

Tel: +32 57 20 04 75