Bistro Den Bascuul presenteert

INA ROSE

in concert @ Den Bascuul

op vrijdag 28 april 2023


om 20u00

in Bistro ‘Den Bascuul’ Eksaarde

The story of Ina Rose …

Authentiek en tegelijkertijd vernieuwend in de Belgische muziekscene. De jonge Belgische singer-songwriter INA ROSE ontwikkelde road trippend door de Verenigde Staten een liefde voor de (hedendaagse) countrymuziek.

 

 American Rootsmusic

Vanaf dat moment inspireerden artiesten als Alison Krauss, Dolly Parton en The Chicks haar om eigen verhalen te vertellen door middel van muziek. Deze invloeden zijn te horen in haar eerste EP ‘Sound Of Love’ die in november 2021 uitkwam. Met haar aanstaande werk brengt INA ROSE een nieuwe sound, waarbij ze de klanken van authentieke en moderne countrymuziek samensmelt.

 

Bekijk haar videoclip

Met haar debuut EP ‘Sound Of Love’ geeft ze een Belgische touch aan het genre. Een liefdesverhaal van vlinders tot een gebroken hart, alle kanten blootgelegd.

Nostalgisch, lieflijk of soms net vlijmscherp, maar bovenal een hoogst persoonlijke rit. Kom live meegenieten en droom weg op een muzikale reis.

Reserveer nu

Ticket prijs bedraagt 16 €/persoon (enkel voor concert) of  slechts 14 €/persoon als je ook reserveert voor het themamenu van 28 € of à la carte. 

Het themamenu : 1e hapje : vishapje met tartaar – 2e hapje : minibruschetta – geitenkaas- appel-honing-tomaat – Hoofdgerecht : gegrilde asperges – witte wijnsaus – gedroogde ham Délice de la Sûre – natuuraardappelen

Je bent zeker van je plaats als je vooraf reeds jouw betaling in orde brengt door storting van het juiste bedrag (aantal

personen x 14 € of x 16 €) op onze rekening BE72 8601 1633 5516 of kaarten rechtstreeks te koop in Bistro Den Bascuul.

Van zodra gestort houden we jouw tickets gereserveerd aan onze kassa.

In Bistro Den Bascuul ben jij:

N

Een VIP

en niet één van de duizend(en),

N

Alvast één van de gelukkigen

met een parkeerplaats vlakbij

N

Getuige op de eerste rij

letterlijk dan

N

Ook de culinaire fijnproever

en wordt je desgevallend met een heerlijk en gezond diner verwend (ook vegetariërs trouwens) voor het concert

N

Eén van de weinigen

die een uniek, onvergetelijk en gezellig concert zal meemaken waar je nog jaren over kunt vertellen!

N

Degene die van een romantisch avondje uit ...

… een onvergetelijk muzikaal en culinair feest gemaakt heeft voor jouw vriend(in) of partner. Er is toch niks mooiers dan een verrassend en origineel cadeau te schenken aan jouw dierbare ?!

Bistro Restaurant Den Bascuul

Tel: +32 57 20 04 75