Bistro Den Bascuul presenteert

Guy Verlinde Duo

in concert @ Den Bascuul

HELEMAAL UITVERKOCHT!!!

vrijdag 4 november 2022 om 20u00

in Bistro ‘Den Bascuul’

GUY VERLINDE DUO

Het afgelopen decennium domineerde Guy Verlinde de Belgische blues scene en toerde met zijn band “The Mighty Gators” non-stop door Europa.

Hij nam in 11 jaar 12 albums op en speelde in verschillende prestigieuze clubs en op internationale festivals waar hij de affiche deelde met grootheden als: BB King, John Fogerty, Tony Joe White, Santana, John Hiatt, Canned Heat, Jeff Beck …

In de afgelopen jaren tourde hij in kleine bezetting met de akoestische luistersongs van zijn album “All Is Forgiven” en liet zien dat hij naast de blues ook thuis is in de Americana en het singer-songwriter genre.

SWINGENDE AKOESTISCHE BLUES

Het album Standing In The Light of a Brand-new Day is een nieuwe stap in zijn muzikale en tekstuele evolutie, maar zijn liefde voor akoestische muziek blijft onveranderd.

Guy laat zich bijstaan door de jonge klassemuzikant Tom Eylenbosch (piano & Banjo), een veelzijdige multi-instrumentalisten, die een meester is in het kleuren met klank.

Beïnvloed door Jerry Lee Lewis en Ray Charles verkent Tom met zijn instrumenten de meest verscheidene muziekstijlen en gaat hij heel wat verder dan de traditionele blueslicks. De getalenteerde Brabantse multi-instrumentalist speelt ook met zijn eigen band, Brittle Bones Tom.

WARME VERWACHTINGEN

Tijdens dit concert zal de focus liggen op de songs van zijn laatste album. Guy Verlinde kennen we als de energieke performer, maar hij laat zich steeds liever van zijn meest ingetogen kant zien.

Het wordt een concert vol verhalen over liefde, verlies, hoop, wederopstanding … maar vooral over de positieve kracht van muziek.

Een niet te missen concert met dromerige verhalende luisterliedjes die naar de keel grijpen.

Dit alles traditioneel vergezeld door een themamenu, met veel liefde voor u klaargemaakt door het Bistro Den Bascuul-team.

Proef mee van Guy’s favoriete maaltijd, en wie weet wordt u hierdoor ook zo’n succesvolle gitaarvirtuoos… Zeker eens de moeite om te proberen.

Reserveer nu

Ticket prijs bedraagt 16 €/persoon (enkel voor concert) of  slechts 14 €/persoon als je ook reserveert voor het themamenu van 28 € of à la carte. 

Je bent zeker van je plaats als je vooraf reeds jouw betaling in orde brengt door storting van het juiste bedrag (aantal personen x 14 € of x 16 €) op onze rekening BE72 8601 1633 5516 of kaarten rechtstreeks te koop in Bistro Den Bascuul. Van zodra gestort houden we jouw tickets gereserveerd aan onze kassa.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

In Bistro Den Bascuul ben jij:

N

Een VIP

en niet één van de duizend(en),

N

Alvast één van de gelukkigen

met een parkeerplaats vlakbij

N

Getuige op de eerste rij

letterlijk dan

N

Ook de culinaire fijnproever

en wordt je desgevallend met een heerlijk en gezond diner verwend (ook vegetariërs trouwens) voor het concert

N

Eén van de weinigen

die een uniek, onvergetelijk en gezellig concert zal meemaken waar je nog jaren over kunt vertellen!

N

Degene die van een romantisch avondje uit ...

… een onvergetelijk muzikaal en culinair feest gemaakt heeft voor jouw vriend(in) of partner. Er is toch niks mooiers dan een verrassend en origineel cadeau te schenken aan jouw dierbare ?!

Bistro Restaurant Den Bascuul

Tel: +32 57 20 04 75