Live in Bistro Den Bascuul

Voorprogramma : Joke en Lieve

DAVOG RYNNE

vrijdag 9 november 2018 om 20.00 u.

Op vrijdagavond 9 november 2018 om 20.30 u. concerteert DAVOG RYNNE in Bistro Den Bascuul te Eksaarde met voor het eerst een voorprogramma om 20.00 u. met Joke en Lieve die beiden ook gepassioneerd zijn door Ierse muziek.
Op vrijdagavond 9 november 2018 concerteert Davog Rynne voor het eerst in Bistro Den Bascuul.

Davog Rynne is een rasechte Ierse muzikant. Hij woont in Lyon, Frankrijk, maar is zijn Ierse roots geheel trouw gebleven. Als kind uit de Moore familie, kan het ook niet anders of zijn muziek is hierdoor erg geïnspireerd. Planxty repeteerde vroeger vaak in het ouderlijke huis…

Entertainer, gitarist, bohdranspeler, zanger, verteller… Davog doet het allemaal, en met verve. Een veelzijdig artiest die vooral op de bodhran een unieke eigenheid laat zien. De man en de bodhran worden één! Betoverend is een woord dat dan niet ver weg is…

Veelbetekenende teksten, prachtige verhalen, humor, nostalgie… U mag het allemaal verwachten! Davog staat op het podium alsof hij nooit iets anders heeft gedaan. Een man die daar helemaal thuis hoort! Een warme stem, een warme persoonlijkheid…

Hoewel al een leven lang in de muziekwereld te vertoeven, heeft Davog vorig jaar pas zijn eerste album ‘Talk to me’ uitgebracht, een pareltje!

Na een eerste kennismaking met het Belgische publiek in juni 2018 ziet Davog ernaar uit om dit fijne publiek beter te leren kennen. Het is dus met volle goesting dat hij hier terug komt! Voor wie van Ierse muziek houdt, is deze gelegenheid er eentje die je niet wil missen…

Bovendien organiseren we voor het eerst een klein voorprogramma met een gelegenheidsduo: Lieve Huyghe en Joke Ivens

Lieve zingt en speelt bij ‘Cara Rua’. Zij is al van jongsaf geïntrigeerd door de Ierse muziek, de cultuur, het land…. Toen ze in 2002 op vakantie ging naar Ierland, beviel het er haar zo dat ze besloot om er ‘even’ te blijven. Dat ‘even’ heeft uiteindelijk 6 jaar geduurd.

Daar is de passie voor de Ierse muziek helemaal open gebloeid. Je kon haar daar bijna wekelijks terugvinden in de ‘sessions’ in de plaatselijke pub.

Met Cara Rua zingt en speelt ze op gitaar bewerkingen van bestaande Ierse folknummers, nummers die haar inhoudelijk en/of muzikaal aanspreken. Recentelijk schreef ze zelf een aantal eigen nummers, die ze deze avond, samen met Joke, met plezier zal brengen!

Joke zingt en speelt zowel bij ‘Baneran’ als bij ‘Hummingbird’. Ze is een begenadigde en geschoolde muzikante, zowel vocaal als op dwarsfluit en gitaar.

Joke is, net zoals Lieve, geïnspireerd door Ierse muziek. Ze brengt met ‘Baneran’ luisterliederen – vaak Iers getint – met een verhaal. Ze speelt en zingt ook haar eigen nummers (wat resulteerde in een EP die vorig jaar uitkwam) en nummers van singer-songwriters die haar inspireren, solo of met ‘Hummingbird’ en gastmuzikanten.

Op deze avond, zal ze de liedjes van Lieve mee begeleiden.

Wil jij ook genieten van een fantastisch avondje uit samen met vrienden ?

Hou je bovendien van een stevige portie warme Ierse folk van de bovenste plank ?

Ben je ook nog eens gefascineerd door iemand uit de Moore familie – Davog is de neef van Christie Moore en Luka Bloom ?

Wil jij ook na afloop naar huis gaan met het gevoel : “Had ik nog maar meer vrienden uitgenodigd om samen te genieten?”

Na Philippe Robberecht met Juice of the Barley kijk ik ontzettend hard uit naar onze 2e avond ooit met Ierse folkmuziek! 
Onze koks zullen speciaal voor deze avond een themamenu voorbereiden. In ieder geval, voor 20 € zul je superlekker gegeten hebben!

Reserveer Nu

Ticket prijs bedraagt 15 €/persoon (enkel voor concert) of  slechts 13 €/persoon als je ook

reserveert voor het themamenu van 20 € of à la carte. 

Je bent zeker van je plaats als je vooraf reeds jouw betaling in orde brengt door storting van het juiste bedrag (aantal personen x 13 € of x 15 €) op onze rekening BE72 8601 1633 5516 of kaarten rechtstreeks te koop in Bistro Den Bascuul. Van zodra gestort houden we jouw tickets gereserveerd aan onze kassa.

7

Schrijf hier in

ELK OPTREDEN WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ
MOBIBIKES FIETSEN Groendreef, 53 9160 Lokeren info@mobibikes.be www.mobibikes.be

MARC EVERAERT IMMO

Vrijheidsplein 19 B1 – 9160 Lokeren Tel: 09/349 29 50 Fax: 09/349 29 54 info@immoMarcEveraert.be

KRIS VAN THEEMSCHE

SCHILDERWERKEN

Amand De Vosstraat 8 bus 1

9160 Eksaarde

Tel. 0472 44 71 54

krisvt@telenet.be

In Bistro Den Bascuul ben jij:

N

Een VIP

en niet één van de duizend(en),

N

Alvast één van de gelukkigen

met een parkeerplaats vlakbij

N

Getuige op de eerste rij

letterlijk dan

N

Ook de culinaire fijnproever

en wordt je desgevallend met een heerlijk en gezond diner verwend (ook vegetariërs trouwens) voor het concert

N

Eén van de weinigen

die een uniek, onvergetelijk en gezellig concert zal meemaken waar je nog jaren over kunt vertellen!

N

Degene die van een romantisch avondje uit ...

… een onvergetelijk muzikaal en culinair feest gemaakt heeft voor jouw vriend(in) of partner. Er is toch niks mooiers dan een verrassend en origineel cadeau te schenken aan jouw dierbare ?!

Bistro Restaurant Den Bascuul

Tel: +32 57 20 04 75