AN-SOFIE NOPPE

 

ZONDAG 1 DECEMBER 2019 om 11.00 u.

Op zondagochtend 1 december 2019 om 11.00 u. concerteert

AN-SOFIE NOPPE

in Bistro Den Bascuul te Eksaarde.

AN-SOFIE NOPPE

 

Op 11-jarige leeftijd ontdekte An-Sofie haar passie voor het zingen en mocht ze mee op stage met de Tsjechische zangeres Iva Bittova. Daar zette ze haar eerste stappen op de grote podia.

 Het moet ook ongeveer in die tijd geweest zijn dat Sidus ontstond, een a capella trio met haar vriendinnen Grietkin Deroo en Trui Chielens.

 Sidus was te horen op verschillende folk verzamelalbums en ook de toenmalige folk revelatie Sois Belle deed graag beroep op Sidus voor hun backing vocals.

 An-Sofie ging Woordkunst-Drama studeren en ontplooide zich als muzikale duizendpoot en instrumentalist (klarinet, sopraansax, gitaar, uklelele en klokkenspel).

 In een recenter verleden doorkruiste ze met Le Vélo Vert grote delen van Vlaanderen en Nederland, trok ze de hort op met het liedjesprogramma ‘A Sweet Journeyman’s Tale’, zong ze mee op het album ‘De Jager’ van Eva De Roovere, begeleidde ze muzikale wandelingen, zong ze liedjes in voor uitgeverij Averbode en sprak ze stemmen in voor uitgeverij Die Keure.

 Tenslotte werd An-Sofie in 2012 de winnaar van ‘De Muziekklas’ van Radio 2 in het genre kleinkunst en focust ze zich op haar eigen repertoire. Kleine liedjes over flamingo’s, mandarijnen, opa’s en kleine zussen. Haar eerste singles ‘Peperkoeken Hart’, ‘Vogelvrij’ en ‘Sprookje’ werden netjes opgepikt op de (nationale) radio en krijgen dus nu een vervolg met haar eerste, echte full album!

An-Sofie is niet blijven stilzitten en heeft ondertussen veel nieuwe songs geschreven. In november 2019 mag je dan ook een nieuwe EP verwachten.

Hiervoor keert ze terug naar haar roots in Poperinge. De nieuwe songteksten zijn nog eerlijker dan ze tot nu toe waren en zullen in haar sappige West-Vlaamse dialect gezongen worden.

 

 

 

 

 

Wil jij ook genieten van een heerlijk zondagochtendconcert samen met vrienden ?

In onberispelijk Nederlands of in plat West-Vlaams en met een festivalervaring om U tegen te zeggen. Zeg jij ook ja tegen dit allernieuwste kleinkunsttalent ?

Wist je dat An-Sofie Noppe ook af en toe samenspeelt met The Fair Maids bij Faran Flad, één van onze andere concerten dit najaar?

Live-muziek, balsem voor de ziel, samen met je vriend(inn)en.

 

Mijn vader zal weer content zijn. ’t is nog eens een optreden in het Nederlands. Zijn favoriete muziekinstrument zal hij wel moeten missen. Maar wie weet krijgt hij interesse in de klarinet, of de sopraansax of de ukelele, één van die andere instrumenten die An-Sofie graag gebruikt…

Onze koks zullen speciaal voor dit aperitiefconcert een themamenu (incl. amuses), waarschijnlijk iets uit de Westhoek, voorbereiden. Ze zullen daar ook wel lekkere dingen hebben vermoed ik. In ieder geval, voor 23 € zul je superlekker gegeten hebben!

Reserveer Nu

Ticket prijs bedraagt 15 €/persoon (enkel voor concert) of  slechts 13 €/persoon als je ook

reserveert voor het themamenu van 23 € of à la carte. 

Je bent zeker van je plaats als je vooraf reeds jouw betaling in orde brengt door storting van het juiste bedrag (aantal personen x 13 € of x 15 €) op onze rekening BE72 8601 1633 5516 of kaarten rechtstreeks te koop in Bistro Den Bascuul. Van zodra gestort houden we jouw tickets gereserveerd aan onze kassa.

7

Schrijf hier in

 

ELK OPTREDEN WERD MEDE MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ

MOBIBIKES FIETSEN Groendreef, 53 9160 Lokeren info@mobibikes.be www.mobibikes.be

MARC EVERAERT IMMO

Vrijheidsplein 19 B1

9160 Lokeren

Tel: 09/349 29 50

Fax: 09/349 29 54

info@immoMarcEveraert.be

Luchthaven en personenvervoer

0488 00 58 38

info@drive2.be

www.drive2.be

 

Miele Center Mariman

Botermelkstraat 19 B

9100       Sint-Niklaas

Tel. 03/776.56.85


Leslie Verlee Bvba
Heyerstraat 29, 9160 Lokeren
09 349 29 45 | 0478 49 18 11
leslieverlee.bvba@yahoo.com
www.leslieverleebvba.be

In Bistro Den Bascuul ben jij:

N

Een VIP

en niet één van de duizend(en),

N

Alvast één van de gelukkigen

met een parkeerplaats vlakbij

N

Getuige op de eerste rij

letterlijk dan

N

Ook de culinaire fijnproever

en wordt je desgevallend met een heerlijk en gezond diner verwend (ook vegetariërs trouwens) voor het concert

N

Eén van de weinigen

die een uniek, onvergetelijk en gezellig concert zal meemaken waar je nog jaren over kunt vertellen!

N

Degene die van een romantisch avondje uit ...

… een onvergetelijk muzikaal en culinair feest gemaakt heeft voor jouw vriend(in) of partner. Er is toch niks mooiers dan een verrassend en origineel cadeau te schenken aan jouw dierbare ?!

Bistro Restaurant Den Bascuul

Tel: +32 57 20 04 75