AFGHAANSE AVOND

vrijdag 26 oktober 2018 vanaf 18.30 u.

Sosan Hotak, een erkende Afghaanse vluchtelinge, zal bij ons op vrijdag 26 oktober 2018 als gastkok fungeren voor een Afghaanse avond.
Sosan Hotak vertoeft al een tijdje in Belgie, maar is haar land moeten ontvluchten. Ondertussen is ze herenigd met haar 3 kinderen en haar man.

Sosan is echter een dame met vele kwaliteiten en één daarvan is koken. Zij is echt een goede kok en wil dat ook delen met de wereld rondom haar.

We leerden Sosan kennen via haar buddy Monique en zo kwam van het één, het ander. We nodigden haar uit om haar kookkunsten bij ons te komen botvieren. Met een 10-tal proefpersonen proefden we reeds de heerlijke smaken van de Afghaanse keuken.

Dit willen we echter ook met jou delen. We bieden jullie de exclusieve kans om dit samen met ons te doen op vrijdag 26 oktober 2018 vanaf 18.30 u.

Deze avond is echter veel meer dan de Afghaanse keuken leren kennen; we leren ook Sosan kennen, zij spreekt vloeiend Engels en is volop bezig om de Nederlandse taal te leren en onbeschroomd gaat ze tijdens en na het diner ook het gesprek aan met jullie als klant aan tafel. Als zij begint te vertellen over de omstandigheden waarin zij haar land moest ontvluchten wordt het wel eventjes stil aan tafel.

Sosan zal de volgende gerechten voor jullie klaarmaken :

Qabuli (Basmatirijst, lamsvlees, rozijnen, …)

Manto (Dumplings met rundsbeef, uien, look, …) 

Dessert (op basis van melk, suiker, noten, maïsbloem, …) 

Reserveer Nu

Deelnameprijs bedraagt € 32/persoon (excl. dranken)

7

Schrijf hier in

In Bistro Den Bascuul ben jij:
N

Een VIP

en niet één van de duizend(en),
N

Alvast één van de gelukkigen

met een parkeerplaats vlakbij
N

Getuige op de eerste rij

letterlijk dan
N

Ook de culinaire fijnproever

en wordt je desgevallend met een heerlijk en gezond diner verwend (ook vegetariërs trouwens) voor het concert
N

Eén van de weinigen

die een uniek, onvergetelijk en gezellig concert zal meemaken waar je nog jaren over kunt vertellen!
N

Degene die van een romantisch avondje uit ...

… een onvergetelijk muzikaal en culinair feest gemaakt heeft voor jouw vriend(in) of partner. Er is toch niks mooiers dan een verrassend en origineel cadeau te schenken aan jouw dierbare ?!

Bistro Restaurant Den Bascuul

Tel: +32 57 20 04 75